Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τα κούτελα τα καθαρά, μιλάνε πάντα! Οσες φάπες κι αν έχουν φάει

Οι ομαδες - οι... νεες στον ντορβα της χαβούζας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και πέραν του ΟΣΦΠ, ΟΣΦΠ Βόλου, ΠΑΟ, Καβάλας, Κερκυρας, Πανιωνιου, Τρίπολης που ήδη αναδύουν τις... ευοδίες τους - ειναι 5, εκ των οποίων οι 3 ειναι από την Θεσσαλονικη.

Επίσης, 1 από τις 5 ομαδες είναι της Β' Εθνικης...

Τέλος, η προηγούμενη σαιζόν έδειξε οτι :

- ο μεν Αρης - δύο χρόνια τώρα τουλάχιστο - ειναι προσδεδεμένος στο άρμα ΠΑΤΕΡΑ (τατσι μιτσι με τον ΜΑΚΗ αυτός πέρυσι, με τον ΠΕΟ προπέρυσι, τους δύο από τους αρχηγούς των ΣΥΜΟΡΙΩΝ δηλαδή, ο άλλος ...είναι αυτός της Ηλιούπολης απ' ότι φαίνεται)

- Ο Παοκ, τον τελευταίο χρόνο είναι προσδεδεμένος στο άρμα του ΟΣΦΠ (βλ. Γκαγκατσης προπέρυσι, ψηφο στον ΠΕΟ πέρυσι κλπ), φεύγοντας από το άρμα του ΠΑΟ (βλ μεταγραφές εκατέρωθεν και φράγκα - φουσκες από τον Βγενόπουλο στυλ Χριστοδουλόπουλου, Μελίση, Σαλπι και δωρεές τύπου Δάρλα, του άλλου του νοτιοαφρικάνου κλπ).

Εχουμε και λέμε :

Παραδοχή 1η: Εστω οτι η 1 ομάδα της Β' Εθνικής είναι από την Θεσσαλονίκη...

Αυτο σημαίνει πως εμπλέκονται σίγουρα τουλάχιστο 2 από τις 3 ομάδες της Θεσσαλονικης (αν θεωρήσουμε οτι ομαδα Α Εθνικης ηταν και ο Ηρακλής την προηγουμενη σαιζόν).

Άρα, κατ αυτην την παραδοχή, ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΜΑΔΑ από τους δυο μεγάλους της θεσσαλονίκης είναι ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ!

Ηδη εχουν ακουστεί παίκτες του Αρη να εμπλέκονται, ενω είναι πάντα περίεργη και ύποπτη η στάση ΚΟΝΤΟΥ και οι σχεσεις του με Πατέρα αλλά και το επάγγελμα (μαναντζερ;). Ειναι δηλαδή - σε αυτή την περίπτωση - περισσότερο πιθανό, να ειναι ο Αρης μπλεγμένος και ΟΧΙ τα αγαπητά μας ΞΑΔΕΡΦΙΑ!

Αυτό, από την μία, αποτελεί για εμάς τους ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ, ανακούφιση, καθώς το ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η όλη στάση όμως του ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει πως ειναι ΜΙΚΡΟΣ, πως ΤΡΕΜΕΙ να πορευτεί μονάχος κόντρα στον άνεμο, πως επιλέγει εύκολα να γινει ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ απλα και μονο για να υπάρχει!

Γι αυτό λοιπόν ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ μας, εφοσον βεβαια δεν ειστε μπλεγμενοι, αφήστε τις καγκουριές και τις μεγαλοστομιες, τα δηθεν και τις ψευτομαγκιές και ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, να παλέψουμε μαζί για να αλλαξουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο, σύμφωνα με ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ και τις ΑΡΧΕΣ μας!

Παραδοχή 2η: Εστω οτι η 1 ομάδα της Β' Εθνικής είναι από την Αττική...

Σε αυτή την περίπτωση, ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (και οι 3) ειναι μπλεγμένες στο σκατό...

Για τον Ηρακλή, δεν έχω να πω κάτι, μικρή ομαδούλα είναι, θύμα των καπάτσων και των λαμογιών μπορεί να πέσει εύκολα.. Αλλωστε τοσα και τοσα εχουν βγει απο παλια, όπως οι περίεργες επιταγές εκείνου του μαφιόζου του τοκογλύφου ή τα φράγκα απο τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του Δήμου κλπ. Αλλη μια ομαδουλα οπως ο Ολυμπιακος Βολου, ο Πανιωνιος, η Ηλιουπολη, που στο κουφάρι της παίζουν παιχνιδι τα ποντίκια... Σημερα πέφτει, αυριο ανεβαίνει κοκ... αυτη ειναι η μοιρα του!

Για τον Αρη, ΛΥΠΑΜΑΙ, επειδή την εποχή που ξεκινούσε η δικη μας προσπάθεια ανάτασης (2004) ξεκίνησε και ο ΣΚΟΔΡΑΣ, τον οποίο πραγματικα τον έχω σε πολυ μεγάλη εκτίμηση, επειδή μου εδειξε πολλες φορές οτι ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ και αυτο το σέβομαι. Υπήρξε κι αυτός μια ΠΡΟΤΑΣΗ για ενα καλύτερο ποδοσφαιρο, με τον τρόπο του... Αποδεικνύεται όμως πως δυστυχως, στις τάξεις των ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ (ολων των ομαδων) ευκολα, αργά ή γρήγορα, επιπλέουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ (αυτο προς... γνωση για την κατάντια της μανας ΑΕΚ).

Και έρχομαι στα ΞΑΔΕΡΦΙΑ μας... Εφόσον ισχύει αυτή η παραδοχή και είναι ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ μεσα σ' αυτην την χαβούζα.... έχω να πώ μόνο το εξής :

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ!!!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ανατριχίλα


Ψωμιάδης, Παπαθεμελής, Κασιμάτης, Πατουλίδου, Μοσκώφ... όλη η αφρόκρεμα! Οι... υπερπατριώτες!

Η φωνή των Ελλήνων!

Ή μήπως η ... τσίμπλα στο μάτι των αγουροξυπνημένων;

Τα ζόμπι δεν πεθαίνουν δεύτερη φορά

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στέλιος Ράμφος : Το αδιανόητο τίποτα

-1- "Ο Έλληνας προτιμά τα ΣΥΜΒΟΛΑ από τη ΣΚΕΨΗ"



-2- "Η Ανυπαρξία εαυτού υπεύθυνη για την απουσία θέλησης και ευθύνης"



-3- "Ο Έλληνας δεν έχει ενδιαφέρον ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ"



-4- "Η Τουρκία πέτυχε συγκερασμό αισθήματος, στόχου"



-5- "Η παράδοση μας καθιστά πνευματικά νωθρούς και ενάντιους στην καινοτομία"



-6- "Επιπολαιότητα είναι η ψευδαίσθηση μιας απέραντης δυνατότητος"

Ανοιχτή επιστολή στον αξιότιμο κο Ράμφο


Ακούστε την συνέντευξη

Ο Στέλιοs Ράμφος προτείνει τη δική του λύση για μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία.


Αγαπητέ κύριε Ράμφο.

Μόλις άκουσα όλη την συνέντευξη που δώσατε στο MEGA.

Θέλω να σας πω οτι μέσα σε 10 λεπτά, αποκρυσταλλώσατε πλήρως, τις σκέψεις μου αλλά και τις απόψεις μου ως πολίτης, για τα προβλήματα που με ταλανίζουν.

Θέλω να σας πω επίσης οτι παρότι – χρόνια τώρα – προσπαθώ να κοινωνησω τις θέσεις μου αυτές σε άλλους συμπολίτες, παρότι γνωριζα πως και η δική τους η άποψη δεν ηταν σε μεγάλη απόσταση από τις δικές μου, πάντα έπεφτα σε ένα τοίχο αντίδρασης άσκοπης και άστοχης πολλές φορές, σε μια άρνηση να συμπεριληφθεί το “εγώ” του καθενός μέσα στο όλο πρόβλημα.

Πίστευα ότι αυτό έχει να κάνει κατ αρχήν με την έλλειψη παιδείας και δημοκρατικής κουλτούρας από την μία και στην πλήρη αποστασιοποίηση του Έλληνα από αυτό που λέμε “κοινωνία ανθρώπων”.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο πάντοτε αντιδρούσα και έκρινα αρνητικότατα τους λόγιους, τους ακαδημαικούς και τους δασκάλους αυτού του τόπου.

Σήμερα όμως, εσείς μου δώσατε μια χαραμάδα ελπίδας. Είδα ότι υπάρχουν άνθρωποι, που μπορούν να καθοδηγήσουν πνευματικά έναν λαό ώστε να “εργαστεί” για αυτό που λένε ομαλότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή. Γιατί – συμφωνώ σε αυτό – το πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν είναι απλά και μόνο οικονομικό.

Αποφάσισα να γράψω αυτές τις αράδες για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα φώτα σας, που πραγματικα φωτίσανε τους προβληματισμούς μου.

Μακάρι ολοι οι Ελληνες να ακούσουν αυτή σας την συνέντευξη. Μακάρι να βρεθεί ο τρόπος ωστε εσείς, ο πνευματικός άνθρωπος, να φτάσετε επιτέλους κοντά στο λαό. Εσείς και άλλοι που φαντάζομαι – πια – οτι υπάρχουν, χωρις να μπορουν να γινουν κοινωνοι στο λαό, λόγω της παραπληροφόρησης.

Ο λαός το έχει ανάγκη αυτό. Απόλυτη ανάγκη σήμερα.